This blog was maintained by Mr Barks during the time he taught at Pt England School. There will be no further posts and comments have been disabled.
Starford and I think that the answer is 66. This is how we did it..1 book to ship it is 1.305 books to ship it is 6.50So 72.50 - 6.50 is $66, we already knew we had to take away 6.50 from 72 because the total bill was 72.50 dollars.
Huelo-ata, JayLee, Dillon And I think that the answer is $13.20 becauseFirst we took away $1.30 from each books (5 books) which is $6.50, and so we took $6.50 away from $72.50 and the total we got left was $66. Then we took $1 away from $66 to make $65 because we knew that 13 x 5 equals 65 then we separated the $1 to divide it into five groups which was 20 cents each. So that's how we came up with $13.20
Jessica and Grace thinks that the answer is $6.50that if Mr Novella ordered 5 books from the children book club.Charges were $1.30 per book.Each book coast the same amount.The total bill was $72.50.How much was each book?This is how we got the answer 5x130=? We go 5x100=500 and 5x30=150 500+150=6.50
Note: Only a member of this blog may post a comment.